Novi Sad
30.11.2011.
08:50
Grupa kosovskih hakera ponovo je, juče, oborila sajt pokrajinskog ombudsmana.
  • PC

    03.02.2012 19:26
    Drzavne sluzbe
    I ja radim u jednoj drzavnoj sluzbi u sektoru IT-a. Nemam komentra za strucnost.
    Princip je sedeci. Sef dodje i od 10 glupih ideja izabere najgluplju i onda insistira na njoj. 10 glupih ideja je poteklo od njegovih konsultanata. Nakon nekog vremena sve dodje u corsokak i onda se angazuju firme iz sektora IT po politickoj osnovi. Kad i to dodje u corsokak onda te firme angazuju ponovo nas i plate nam za to ili se projekat ukine.
    Genijalno.
    Svaki strucnajk u IT sektoru treba da svoje znanje da na berzu, a ne da ga bespotrebno koristi u drzavnim sluzbama. Vecina ljudi koji rad u sektoru IT-a u drzavnim sluzbama ima znaje o informacionim tehnologijama manje od moje cerke od 6 godina.
    Politicka sramota.
  • Bojan

    01.12.2011 00:43
    Ko vam je kriv?
    Ne cudi me uopste sto nam obaraju sajtove. Umesto da angazuju neke srpske hakere da im se brinu o sigurnosti, oni se oslanjaju na nekog prosecnog fakultetliju koji zna osnove i koji je na to mesto upao preko debele veze!
  • JA-

    30.11.2011 18:12
    I treba
    treba da ga uniste i onako nicemu ne sluzi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna